En el servei de neteja de col·legis o qualsevol neteja de centres d’estudis, el que destaquem és la serietat, garantia i rapidesa en la neteja integral de el lloc. Sabem que la salut dels alumnes en aquest cas és molt important per tant oferim un servei que doni total confiança a la direcció del centre educatiu.
Les superfícies que estan en contacte directe amb els nens són les de major probabilitat d’estar contaminades i per tant major probabilitat de transmetre aquesta contaminació. Simples passos com desinfectar superfícies d’ús comú poden interrompre el cicle de transmissió de gèrmens.

col·legi

És per això que el servei de neteja en escoles i centres educatius requereix uns nivells d’exigència acords amb l’ús al què estan destinades les seves instal·lacions.

Oferim sistemes optimitzats de neteja en tot tipus de centres educatius és a dir, en col·legis, escoles, guarderies, acadèmies privades, universitats, etc.

Tenim l’experiència necessària per garantir un tracte personalitzat i un assessorament integral.


Ens adaptem i estudiem les característiques i peculiaritats del seu centre i treballem en funció de les dades derivades de les necessitats dels nostres clients.