La nostra màxima és la qualitat en el servei de neteja.

Gràcies al nostre sistema de neteja, ja siguin neteges tècniques, neteges especialitzades o neteges de manteniment, reduïm el cost del servei, al mateix temps que augmentem la qualitat i els resultats.

Comptem amb els mitjans tècnics i humans degudament formats per a aquest tipus de neteges que per les seves característiques, requereixen d’un equip experimentat i qualificat.

Tots els nostres serveis de neteja d’empreses estan supervisats pels nostres responsables de zona, els quals sempre estan en constant comunicació amb els nostres clients per oferir-los els millors serveis de neteja.

Per a la seva comoditat i tranquil·litat un assessor tècnic de la nostra empresa de neteja a Barcelona el pot visitar per oferir-li solucions tècniques de neteja especialitzades d’acord a les seves necessitats concretes en qualsevol moment.

 


Neteges
RC S.L.
des dels seus inicis s’ha dedicat a la neteja i manteniment puntual de comunitats de veïns i pàrquings, oficines, empreses i locals públics.

En els últims anys Neteges RC S.L. ha augmentat les seves activitats adaptant-se a nous requeriments de mercat, donant en l’actualitat serveis integrals cobrint amb acords comercials àrees de jardineria i neteja de piscines, serveis de neteja en cases particulars i d’eliminació d’olors entre d’altres.
Neteges RC S.L. està especialitzada en Comunitats de Propietaris i particulars. Podent-oferir un servei total i personalitzat evitant les molèsties típiques de les comunitats. Neteges RC S.L. està igualment especialitzada en els serveis de neteja a empreses, un servei professional exigent per la màxima dedicació en el seguiment i control del nivell de qualitat exigit.